FødevareWatch

Royal Greenland skruer op for blusset i Nordamerika med velkendt profil

Fiske- og skaldyrskoncernen udvider sit fokus på det nordamerikanske marked og henter tidligere USA-direktør tilbage til opgaven.

Igennem flere år har Nordamerika været en topprioritet i fiske- og skaldyrskoncernen Royal Greenland. Nu skruer koncernen endnu mere op for blusset fra det amerikanske hovedsæde i Boston på baggrund af en række stærke resultater, fortæller man i en meddelelse.

Royal Greenland henter i den øvelse en brancheprofil tilbage i koncernen, idet Søren Dalsager er blevet ansat som topchef i Royal Greenland US. Han har tidligere haft en lignende rolle i koncernen fra 1999 til 2008, og skal nu styre slaget fra Boston.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier