FødevareWatch

Aarhus Universitet og klynge vil løfte vækstlag sammen

Med tidligere klyngedirektør Lone Ryg Olsen i front for ervervssatsning på Aarhus Universitet indledes et samarbejde med Food & Bio Cluster Denmark, der skal fremme vækstlaget inden for fødevarer.

Udviklingen af alternativer til kød kan være et af de områder, hovr forskning fra Aarhs Universitet kan spille sammen med arbejdet i Food & Bio Cluster Denmark. | Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En ny samarbejdsaftale mellem Food & Bio Cluster Denmark og Aarhus Universitet har som sit erklærede mål at få flere succesfulde startups og nye bæredygtige løsninger inden for fødevarer og bioressourcer.

"Forskningsmiljøerne inden for fødevarer og bioressourcer har en stolt tradition for innovation og etablering af startups med udgangspunkt i vores forskningscentre i Foulum, Flakkebjerg og Skejby, så den nye aftale bygger på et stærkt fundament og en fælles mission om at skabe mere forskningsbaseret innovation og bæredygtige løsninger," udtaler erhvervsdirektør Lone Ryg Olsen fra Aarhus Universitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier