FødevareWatch

Ny klimadatabase sætter tal på fødevarers CO2-aftryk

Den grønne tænketank Concito har lanceret en ny stor database, som viser, hvor meget CO2 500 forskellige fødevarer udleder. Oksekød bliver stemplet som den helt store synder.

Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Den grønne tænketank Concito forsøger med nyt værktøj at give et overblik over klimabelastningen fra 500 af de mest almindelige fødevarer på det danske marked.

Værktøjet, der hedder Den store klimadatabase, er netop blevet lanceret i første version, og det er ifølge Concito selv  den første offentligt tilgængelige database af sin slags i verden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier