FødevareWatch

Dining Week-arrangør ånder lettet op: "Jeg frygtede lidt, at vi ville få en storm af mails"

Med 15.000 betalende gæster havde den danske madfestival frygtet reaktionerne på den seneste corona-udskydelse. Gæsterne har dog været "meget forstående", lyder det.

(ARKIV) | Foto: Aleksander Klug

Trods udskydelser og frygt for aflysninger er der i dag optimisme at spore hos arrangørerne bag madfestivalen Dining Week.

Det fortæller festivalen til TV2 Lorry, hvor presseansvarlig Anja Truelsen ellers havde frygtet masseaflysninger fra de 15.000 betalende kunder, som havde bestilt bord til madeventet, som oprindeligt skulle løbe af stablen i begyndelsen af februar.

"Jeg frygtede lidt, at vi ville få en storm af mails, og at alle kunder ville kræve deres penge tilbage med det samme, men det er slet ikke det billede, vi ser. Folk er meget forstående og skriver pæne beskeder om, at de glæder sig til, at det kan lade sig gøre at komme ud og spise. Så det er meget positiv respons, vi har fået. Vi mærker en stor opbakning, og det er rigtig rart," siger Anja Truelsen, der er presseansvarlig hos arrangøren, til TV2 Lorry.

Dining Week meldte tidligere på ugen ud, at man udskød den danske festival til "lysere og lunere dage" i marts og april grundet den verserende covid-19-situation.

Dining Week udsættes  

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier