FødevareWatch

Dining Week udsættes

Den årlige madfestival er blevet udskudt til "lysere og lunere dage". 15.000 gæster har allerede købt billet.

Foto: Peter Hove Olesen / Ritzau Scanpix

Dining week, der normalt bliver afholdt i uge 7 og 8, er blevet rykket på grund af usikkerhed om, hvorvidt de nuværende coronarestriktioner bliver forlænget efter 7. februar.

Det skriver TV2 Lorry.

Det er dog fortsat planen, at festivalen skal afvikles i 2021.

"Den nuværende nedlukning tegner desværre til at blive en langtrukken affære. For at sikre jer den allerbedste spiseoplevelse til Dining Week 2021 har vi derfor, i samarbejde med restauranterne, besluttet at flytte årets festival frem til lysere og lunere dage," skriver madfestivalen ifølge mediet til de gæster, der allerede har booket bord.

I skrivende stund er der solgt 15.000 billetter til Dining Week, der skal ombookes til nye uger i 2021. Det bliver også muligt for de allerede betalende gæster at få en refundering.

Tidligere michelinrestaurant er snart klar med nyt koncept

Sunset Boulevard har fart på salget ud af huset

Populær kæde vil åbne nye restauranter efter underskudsår 

Mere fra FødevareWatch

Hvem er Henning Kjeldsen?

PROFIL: Han er en mand med mange ansigter. I offentligheden er han døbt "kvotekongen", i retssystemet er han tiltalt, men der er også en anden fortælling om storfiskeren Henning Kjeldsen. På havnen i Skagen er han helten og manden, som hjælper de unge fiskere ind på et hårdt marked.

Danæg overtager finsk partner

Danæg-koncernen, der i forvejen ejede omkring en fjerdedel af et finsk pakkeri og produktselskab, har købt resten af selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier