FødevareWatch

Danpo-medarbejdere igen ramt af corona

For tredje gang er der på kyllingeslagteriet i Aars blevet konstateret smitte med corona. I alt syv medarbejdere er testet positive.

Foto: Joachim Adrian

Endnu et smitteudbrud har ramt det Scandi Standard-ejede slagteri i Aars.

Det skriver TV2 Nord søndag.

Det er tredje gang, at Danpo-slagteriet bliver ramt af corona, og denne gang omhandler det i alt syv personer, der er blevet testet positiv ved en lyntest af de i alt 35 medarbejdere på på holdet. Yderligere 74 medarbejdere på aftenholdet blev testet - alle test var negative.

"Vi forventer ikke, at produktionen bliver påvirket af det," siger produktionschef i Danpo Per Alan Jensen til TV2 Nord.

Danpo-ejere forudser større milliontab efter fugleinfluenza Nordjysk Danpo-slagteri sender hver tiende medarbejder hjem Resultaterne stiger hos Danpo-ejere 

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier