FødevareWatch

Gastronomisk bakterienørd vil berige verden med bæredygtige smage

PROFIL: Den 35-årige canadier David Zilber, der har en fortid som fermenteringschef ved Noma, er ved at finde sig til rette i Danmarks største ingrediensvirksomhed. "Pludselig er jeg med til at påvirke, hvordan flere millioner mennesker spiser," siger hovedpersonen om skiftet.

Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, fik i oktober en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

David Zilber ved godt, at en overvældende mængde mug og bakterier ikke plejer at være en god grund til at takke ja til et job.

Alligevel var det Chr. Hansens bank med over 40.000 forskellige bakterier, der trak ham ud af michelinverdenen og ind i et nyt job i ingredienskoncernen. Her blev han i oktober ansat til at udvikle nye smage bl.a. gennem fermenteringsteknikker.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier