Gastronomisk bakterienørd vil berige verden med bæredygtige smage

PROFIL: Den 35-årige canadier David Zilber, der har en fortid som fermenteringschef ved Noma, er ved at finde sig til rette i Danmarks største ingrediensvirksomhed. "Pludselig er jeg med til at påvirke, hvordan flere millioner mennesker spiser," siger hovedpersonen om skiftet.
Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, fik i oktober en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda
Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, fik i oktober en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

David Zilber ved godt, at en overvældende mængde mug og bakterier ikke plejer at være en god grund til at takke ja til et job.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også