FødevareWatch

Gastronomisk bakterienørd vil berige verden med bæredygtige smage

PROFIL: Den 35-årige canadier David Zilber, der har en fortid som fermenteringschef ved Noma, er ved at finde sig til rette i Danmarks største ingrediensvirksomhed. "Pludselig er jeg med til at påvirke, hvordan flere millioner mennesker spiser," siger hovedpersonen om skiftet.

Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, fik i oktober en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

David Zilber ved godt, at en overvældende mængde mug og bakterier ikke plejer at være en god grund til at takke ja til et job.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier