FødevareWatch

Delivery Hero får godkendt samarbejde med sydkoreanske Woowa Brothers

Med partnerskabet får de to parter bl.a. mulighed for at udveksle teknologisk ekspertise

Det tyske madleveringsselskab Delivery Hero får en betinget godkendelse af et samarbejde med den sydkoreanske madleveringsplatform Woowa Brothers.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Delivery Hero.

Med partnerskabet får de to parter mulighed for at udveksle teknologisk ekspertise og know-how indenfor forskellige forretningsområder.

Godkendelsen, som gives af de sydkoreanske konkurrencemyndigheder, er betinget af et frasalg af Delivery Heros sydkoreanske afdeling inklusiv tjenesten Yogiyo.

Derudover er der betingelser for, at Yogiyo skal drives som hidtil indtil et frasalg. Det betyder eksempelvis, at tjenesten skal forblive separat og uafhængigt drevet fra Delivery Hero og Woowa Brothers' apps, og forholdene for Yogios ansatte må ikke forværres.

Selskabet venter at få den endelige godkendelse af samarbejdet i første kvartal af 2021.

Aktien i Delivery Hero stiger med 7,3 pct. mandag formiddag og er dermed en af de mest stigende enkeltaktier i Stoxx 600-indekset.

Mere fra FødevareWatch

Tilbud på takeaway skal få unge briter til at blive vaccineret

Den britiske regering har indgået flere partnerskaber med takeaway- og køretjenester såsom Uber, Bolt, Deliveroo og Pizza Pilgrims for at få rabatordning op at stå. Her kan unge briter få rabat på takeaway og taxature, hvis de siger ja til coronavaccine.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier