Tivoli lukker resten af året

Den gamle have i København lukker ned resten af året som følge af de seneste restriktioner, der er indført i 38 danske kommuner.
Foto: PR / Tivoli
Foto: PR / Tivoli

Tivoli har onsdag morgen udsendt en meddelelse om, at man besluttet at lukke haven for gæster fra den 9. december, som følge af regeringens nye skærpede restriktioner for at få smitten med covid-19 under kontrol.

"Med vores finansielt stærke udgangspunkt og den helt nødvendige og afgørende hjælp fra statens hjælpepakker har vi med stærk forankring i ledelse, bestyrelse og ejerkreds valgt ikke på noget tidspunkt af gå på kompromis med kvaliteten af et besøg i Tivoli. Det er med det udgangspunkt, at vi nu vil fokusere på et brag af en åbning til påsken 2021," siger Susanne Mørch Koch og fortsætter:

"Her håber og tror vi på, at vi kan åbne i en mere normal ramme, end det har været muligt i 2020 - og hvor vi dog glæder os til igen at byde gæsterne velkomne i Tivoli."

Tivolis forventninger til resultatet for 2020 var tidligere et underskud før skat i niveauet 150 –180 mio. kr. baseret på de restriktioner og det daværende smittetræk i oktoner. På baggrund af de nye restriktioner og den nødvendige nedlukning nedjusteres forventningerne nu til et underskud før skat i niveauet 185 mio. kr.

Forventningerne for 2020 tager udgangspunkt i, at Tivoli kan opnå kompensation for faste omkostninger i andet halvår, og at Tivoli kan opnå delvis reduktion af planlagte lønomkostninger ved lønkompensation eller lignende ordninger, fremgår det af meddelelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også