FødevareWatch

Compass Group leverer opløftende prognose

Den britiske cariengkæmpe og konkurrent til ISS er kommet knap så skidt igennem seneste kvartal som forventet. Dog har koncernen i 2020 haft en negativ organisk vækst på 18,8 pct.

Foto: Compass Group

Compass Group stiger med 4,2 pct., efter at det britiske cateringselskab, der er peer til danske ISS, er kommet med en bedre end ventet prognose for indtjeningsmarginen i det forskudte første kvartal.

Det skriver Bloomberg News.

Den organiske vækst blev negativ med 34,1 pct. i fjerde kvartal og 18,8 pct. i 2020.

Driftsmarginen er i fjerde kvartal landet på minus 2,0 pct. og eksklusive nedskrivninger er den landet på 0,6 pct.

Driftsmarginen ventes i første kvartal at blive på 2,5 pct., hvilket er en stor forbedring i forhold til fjerde kvartal til trods for en sandsynligvis lille forbedring i salgskadencen, fremhæver analytiker Richard Clarke fra finanshuset Bernstein.

"Vi har genforhandlet kontrakter for at afspejle det svære handelsmiljø samtidig med fortsættelsen af disciplinen med hensyn til omkostninger," skriver Compass Group.

ISS-aktien ligger med en stigning på 4,2 pct. i 115,90 kr. Aktien er sammen med Compass Group dog også understøttet af positivt nyt fra England.

De europæiske rejseaktier er tirsdag flyvende, efter at England vil skære sin 14-dages karantæne for ankomster fra højrisikolande med næsten to tredjedele, hvis de tager en coronavirustest, hvilket letter begrænsningerne for flyrejser lige i tide til juleferien.

Krav om kødfri dage vækker genklang hos kantineleverandører

ISS-bestyrelsesformand genopstiller ikke

Compass Group falder efter statusmelding

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier