FødevareWatch

Coronakrisen presser både bratwurst og sauerkraut

Nedlukningen af det tyske samfund presser tyske restaurant- og caféejere gevaldigt på økonomien. Hver femte risikerer insolvens i 2021, viser en analyse.

Foto: Amy Sancetta/AP/POLFOTO/arkiv

Den 1. november skulle de have fejret, at det nu var et år siden, at de købte restaurant Englers, der ligger lunt placeret i det velhavende sydvestlige hjørne af Berlin.

I stedet havde de weekenden igennem fuldt hus af triste stamkunder, der for nogles vedkommende med tårer i øjnene fik sig en haps tysk mad med et moderne tvist, før Tyskland igen blev lukket ned for at bremse coronasmitten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier