FødevareWatch

Salatselskab får Red Lobster-chef med på vækstfærd

Amerikanske Kalera har hentet prominent navn ind i bestyrelsen efter børsnotering i Norge. Det unge selskab arbejder på at udfolde store planer for indendørs grøntsagsproduktion i USA.

Amerikanske Kalera beskriver sig som et techselskab med fokus på indendørs grøntsagsdyrkning. | Foto: PR

Først spredte den norske storinvestor og Orkla-formand Stein Erik Hagen skandinavisk lys over det amerikanske salatselskab Kalera, men nu kommer der amerikansk projektør på.

Red Lobster-topchef Kim Lopdrup indtager således en plads i bestyrelsen og dermed får den amerikanske vækstkomet et stærkt talerør på den amerikanske fødevarescene. Kim Lopdrup har siden 2014 stået i spidsen for de omkring 50.000 ansatte i verdens største skaldyrskæde Red Lobster og har tidligere ledet Burger Kings 8500 nordamerikanske restauranter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier