FødevareWatch

Schulstad vil være mere dansk på pakkerne

Rugbrødsproducenten med de svenske ejere vil være mere dansk, og derfor vil man i fremtiden være bedre til at fortælle historien om, at alle 30.000 ton rugmel og 15.000 hvedemel kommer fra danske marker.

Foto: Emma Sejersen

Det skal være tydeligere for forbrugerne, at rugbrød fra Schulstad er bagt på danske råvarer og at det efterhånden kun er en lille del af hvedemelet, der ikke kommer fra danske producenter.

Det fortæller Lantmännen Schulstad-direktør Allan Christiansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier