FødevareWatch

Hver tiende Danish Crown-medarbejder skal smittetestes

For at forhindre smitte bliver stikprøver blandt koncernens produktionsmedarbejdere taget i brug.

Foto: Thomas Emil Sørensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Siden forårets smitteudbrud på Danish Crown-fabrikken i Ringsted, der endte med at lukke ned i to uger, har koncernen iværksat et nyt testprogram.

Her er et af tiltagene, at 10 pct. af medarbejderne på produktionsanlæggene skal testes hver uge for at screene bredt for coronasmitte blandt medarbejderne, skriver Børsen.

"Det, vi har bygget op, hviler i høj grad på de erfaringer, vi fik ved det udbrud, vi havde i august på slagteriet i Ringsted. Det gør ikke, at vi føler os på sikker grund, så vi arbejder hele tiden på at forbedre de procedurer, vi arbejder efter med det klare formål at beskytte vores medarbejdere bedst muligt," skriver Andreas Friis, der er HR-koncerndirektør i Danish Crown, i en mail til mediet.

Foruden stikprøverne af hver tiende ansatte, bliver der igangsat test af medarbejdere, der kommer hjem fra ferie samt en mere massiv testindsats, hvis der opstår mistanke om udbrud.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier