Chr Hansen henter fermenteringschef fra Noma

Med ansættelsen vil ingredienskoncernen udforske nye smage i fermenteringsprocessen og komme med bud på klimavenlige løsninger i fødevarebranchen.
Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, får fremover en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda
Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, får fremover en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

Chr. Hansen har ansat Nomas nuværende chef for fermentering, David Zilber, og han skal være med til at udbrede forståelsen for fermenteringsprocessen samt skabe nye løsninger til et klimavenligt fødevaresystem.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også