Chr Hansen henter fermenteringschef fra Noma
Med ansættelsen vil ingredienskoncernen udforske nye smage i fermenteringsprocessen og komme med bud på klimavenlige løsninger i fødevarebranchen.

Chr. Hansen har ansat Nomas nuværende chef for fermentering, David Zilber, og han skal være med til at udbrede forståelsen for fermenteringsprocessen samt skabe nye løsninger til et klimavenligt fødevaresystem.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Chr. Hansen sælger naturfarve-afdeling i milliardhandel
For abonnenter
Ingrediensbranchen skal høste på global grøn omstilling
For abonnenter