FødevareWatch

Chr Hansen henter fermenteringschef fra Noma

Med ansættelsen vil ingredienskoncernen udforske nye smage i fermenteringsprocessen og komme med bud på klimavenlige løsninger i fødevarebranchen.

Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, får fremover en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

Chr. Hansen har ansat Nomas nuværende chef for fermentering, David Zilber, og han skal være med til at udbrede forståelsen for fermenteringsprocessen samt skabe nye løsninger til et klimavenligt fødevaresystem.

Det skriver ingredienskoncernen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier