FødevareWatch

Aarhusianske burger-prisvindere åbner for udvidelsesplaner

Til trods for ikke at ville vokse sig for store, afviser de aarhusianske burger-iværksættere Jeppe Glatved og Steffen Distler ikke at åbne endnu en restaurant i Smilets By.

Aarhusianske Kødstadens Burger Joint er blevet kåret til Danmarks bedste burger, hvilket giver overvejelser om udvidelse. Foto: Ditte Kaas Christensen / Burger Shack

Selvom plan A for Jeppe Glatved og Steffen Distler var at åbne en slagterbutik, er det gået ganske glimrende med plan B: Kødstadens Burger Joint. Faktisk så godt, at kompagnonerne er åbne for en potentiel ekspansion.

Det fortæller medejer Jeppe Glatved til Århus Stiftstidende i forbindelse med at burgerbaren har vundet titlen som Danmarks Bedste Burger.

Modtag FødevareWatchs nyhedsbrev gratis!

"Vi vil ikke afvise, at vi åbner en enkelt Kødstadens mere i Aarhus. Foreløbig glæder vi os bare over titlen," siger Jeppe Glatved til avisen. Han understreger dog, at duoen har det fint med "at tingene er overskuelige" – derfor er der heller ikke umiddelbart nogle udvidelsesplaner på tegnebrættet.

Kødstadens Burger Joint var oprindeligt tiltænkt som en slagterbutik – men virksomheden gik dog ikke helt som planlagt, og efter fire års arbejde smed de to venner håndklædet i ringen og fattede burgerforklædet.

Californisk planteiværksætter henter over 190 millioner i investeringsrunde

Populær burgerkæde taber penge for første gang

Ny Burger Shack-direktør: "Når vi igen får positive smileyer, håber jeg, vi kan vinde kundernes tillid tilbage"

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier