FødevareWatch

Ingrediensbranchen skal høste på global grøn omstilling

Nyt tiltag skal lede nye løsninger og eksportveje ud i ingrediensindustrien, hvor Danmark står stærkt. Den fælles fortælling på ingrediensområdet skal sætte fart på eksporten frem mod 2030.

Danske ingredienser skal løse flere af de globale udfordringer, lyder det fra en række aktører. | Foto: Marco Vasini/AP/Ritzau Scanpix

Globale udfordringer med fødevareproduktion, sundhed og bæredygtighed skal i endnu højere grad løses med danske ingredienser.

En række danske aktører med fødevareminister Mogens Jensen og eksportorganisationen Food Nation i spidsen har samlet en række værktøjer, der skal åbne øjnene hos udenlandske beslutningstagere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier