FødevareWatch

Burgerkæde sletter underskud og håber på take away-redning i 2020

Et 2018-underskud på 6,3 mio. kr. blev i 2019 erstattet af et lille plus hos burgerkæden Halifax. I år håber ejerleder Ulrich Bøving Dehler, at corona-tiltag kan holde hånden under forretningen.

Ulrich Bøving Dehler, ejerleder i burgerkæden Halifax. | Foto: PR/Halifax

Med et overskud på 731.000 kr. kom burgerkæden Halifax markant bedre ud af 2019 end tilfældet var i 2018, hvor det blev til et underskud på 6,3 mio. kr.

Forbedringen skal især ifølge en pressemeddelelse ses som resultat af et øget kendskab og salg på cirka 20 pct. i 2019, hvor man også har introduceret flere nye produkter.

Takeaway-arbejdet får også en del af æren, og forud for corona lancerede Halifax bl.a. et nyt egenudviklet digitalt bestillingssystem.

"2018 var første gang i Halifax’ historie med underskud, og jeg er stolt af, at vi 2019 har formået at vende det til et overskud. Vi har været hele vores forretning igennem for at minimere vores omkostninger og øge vores salg," udtaler Ulrich Bøving Dehler, direktør og ejer af Halifax.

Til Børsen siger Ulrich Bøving Dehler, at man håber, at 2020 bliver et år, hvor man med hælp fra bl.a. regeringens hjælpepakker og udskydelse af A-skat og moms kan komme helskindet ud på den anden side.

"Det bliver ikke året, hvor vi skal lave en bragende bundlinje. Men succeskriteriet er at lande på benene og komme styrket videre derfra, og det mener jeg, at vi kan realisere," siger han til avisen.

Ulrich Bøving Dehler siger videre, at salget takeaway er steget med 50 pct. sammenlignet med salget før krisen.

Virksomheden har blandt andet fået 2,8 mio. i lønkompensation fordelt på 146 hjemsendte medarbejdere, fremgår det af data fra Erhvervsstyrelsen trukket 31. august.

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter, at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier