FødevareWatch

Café Victor-ejer: Ny nedlukning vil være en katastrofe

Torben Olsen, der står i spidsen for 11 spisesteder, venter mindre overskud i selskabet Sovino i 2020. Ny nedlukning af samfundet vil dog være "en katastrofe," siger han til Berlingske.

Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Café-ejer Torben Olsen, der blandt andet står bag Café Victor i København, venter et mindre overskud i Sovino i 2020, efter at coronakrisen siden marts har kostet selskabet mellem 15-20 mio. kr.

Det fortæller Torben Olsen i et interview med Berlingske. En ny nedlukning af samfundet vil dog ramme selskabet hårdt.

"Der er hele tiden en stor nervøsitet for, om vi skal lukke ned igen. Sker det, vil det blive en katastrofe, for jeg tvivler på, at vi en gang til vil få den samme hjælp fra staten. Det er det, vi alle sammen frygter lige nu," siger Torben Olsen til Berlingske.

Sovinos omsætning steg senest i 2019 med 4 pct. til 289,5 mio. kr., mens driftsindtjeningen endte på 25,5 mio. kr., skriver Berlingske.

Sovino står bag 11 cafeer og gik tidligere under navnet Victor-gruppen. Selskabet er ejet af Torben Olsen og kapitalfonden Maj Invest.

Chef i kendt cafékoncern: Stort udskilningsløb på vej i københavnsk restaurantmiljø 

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier