FødevareWatch

Formand: Klima bliver kodeord i klyngeinnovation

Fremtidens fødevarer vil være nødt til at have stærkere klimaprofiler, lyder budskabet fra formand i Food & Biocluster Denmark. "Du kan ikke længere tænke fødevareudvikling uden at tænke på helhelsperspektivet," konstaterer Lars Dalsgaard.

Foto: Martin Lehmann

Lars Dalsgaard er i øjeblikket ikke en mand, som taler i stålfaste vendinger.

Som formand for Danmarks nykonsoliderede fødevare- og bioressourceklynge står direktøren for Arla Foods Product & Innovation og den resterende bestyrelse på tærsklen til et strategisk udredningsarbejde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier