FødevareWatch

Chr. Hansen lancerer 2025-strategi

Ingrediensproducenten kommer med nye langsigtede mål i ny strategi

Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Chr. Hansen har lanceret sin 2025-strategi med titlen: ”Dyrk en bedre verden. Naturligt”.

Det skriver ingrediensproducenten i en meddelelse mandag efter lukketid.

Chr. Hansen kommer med nye langsigtede finansielle mål for perioden frem til og med regnskabsåret 2024/25. Det er særligt områderne Food Cultures & Enzymes og Health & Nutrition, der er kerneområderne i den nye strategi, hvor fermenteringsprocesser og mikrobiologi skal i frontsædet.

Her venter selskabet en gennemsnitlig årlig organisk vækst i perioden på en "midt til høj encifret procentsats."

"Chr. Hansen har gennemgået en enorm rejse siden starten som ingrediensleverandør til mejeriindustrien, og jeg er meget stolt over at lede et firma med et så stærkt formål og så mange spændende vækstmuligheder," siger adm. direktør, Mauricio Graber, i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Med lanceringen af ​​vores 2025-strategi intensiverer vi vores spil for at låse den næste bølge af værdiskabelse op ved at fremme Chr. Hansen til en fokuseret global biovidenskabelig spiller, der er specialiseret i gæringsteknologi og mikrobielle løsninger. Med dette fokus vil vi være unikt placeret og tydeligt skille os ud i branchen.”

Yderligere ventes vækst i EBIT-marginalen før ekstraordinære poster, porteføljeændringer og valuta.

Chr. Hansen venter også en gennemsnitlig vækst i den frie pengestrøm før opkøb og ekstraordinære poster, der er højere end den gennemsnitlige vækst i den absolutte EBIT-indtjening før opkøb og ekstraordinære poster.

Chr. Hansen holder kapitalmarkedsdag tirsdag.

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier