FødevareWatch

Tyson Foods slår forventninger: Aktien stiger fra start

Indtjeningen overgår langt analytikerne forventninger.

Den amerikanske fødevareproducent Tyson Foods har mandag leveret et noget bedre regnskab for tredje kvartal end ventet, og det kvitterer investorerne for ved at handle selskabets aktie op med 2 pct. fra børsåbningen.

I kvartalet opgøres omsætningen til 10,0 mia. dollar, mens det justerede nettoresultat per aktie landede på 1,40 dollar, fremgår det af regnskabet.

Indtjeningen overgår langt analytikerne forventninger, der ifølge Bloomberg News på 94 cent pr. aktie.

Selskabet forventer, at coronavirusset kommer til at give selskabet højere produktionsomkostninger og en mindre produktion i resten af regnskabsåret og ind i næste års regnskab.

"I alle vores segmenter har vi haft højere omkostninger end normalt relateret til covid-19," siger Noel White, administrerende direktør i Tyson Foods, i regnskabet.

I regnskabet kan Tyson Foods endnu ikke vurdere, hvor meget covid-19 kommer til at påvirke efterspørgslen på kort og langt sigt.

"Vores fjerde kvartal ser ud til at starte godt, og selv om covid-19 har været forstyrrende, har vi stærke forventninger til Tyson Foods på længere sigt," siger Noel White i regnskabet.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier