FødevareWatch

Nyt Easyfood-koncept får vinger under krisen

Salget af brød, kager og pølsehorn til restauranter, cafeer og kiosker har været udfordret i de seneste måneder, og derfor forsøger Easyfood sig med direkte levering til privatkunder.

Easyfood-direktør Flemming Paasch. Foto: PR/Easyfood

I et forsøg på at komme ud over den sårbarhed, der er forbundet med at sælge så mange produkter til et enkelt segment som foodservice, skruer Easyfood op for indsatsen, der er målrettet private, skriver Jyskevestkysten.

"Vi har undersøgt markedet, og det med at få leveret til hjemmet har fået et boost under coronakrisen. Vi tror, at der er flere og flere, der får øjnene op for den her måde at handle på, og folk vil gerne betale for kvalitet, der serveres ved hoveddøren," siger direktør Flemming Paasch.

Virksomheden tester for øjeblikket en "sommerferiekasse" med kager og en "bag selv-kasse", hvor kunder selv afhenter selv afhenter varer ved fabrikken i Kolding. Næste år vil virksomheden levere brødkasser over hele landet.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier