FødevareWatch

Ny ejendoms- og udviklingsdirektør i Aldi skal investere massivt på det danske marked

Discountkæden Aldi har fundet sin nye ejendoms- og udviklingsdirektør i form af Rene Friis Nielsen, der efterfølger sin tidligere kollega fra NCC Lars Winther.

Foto: Linda Johansen

Ny ejendoms- og udviklingsdirektør i Aldi Danmark bliver Rene Friis Nielsen. Det bekræfter hovedpersonen selv over for EjendomsWatch. Rene Friis Nielsen kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Huscompagniet og arbejdede før det som projektudviklingschef hos NCC.

Aldis nye ejendoms- og udviklingsdirektør kommer også med erfaring fra dagligvarebranchen, hvor han fra 2007 til 2016 var ansat i Lidl, Coop Ejendomme og Dansk Supermarked (i dag Salling Group).

På sin Linkedin-profil skriver Rene Friis Nielsen, at han bliver "en del af Aldis omfattende revitalisering":

"Det betyder bl.a., at der skal investeres massivt i nye butikker samt flytninger eller ombygninger af eksisterende butikker".

Den nyoprettede stilling som ejendoms- og udviklingsdirektør i Aldi Danmark kom skidt fra land, da Lars Winther af private årsager valgte at stoppe efter mindre end en måned på posten i december 2019, og Aldi Danmark har siden ledt efter en afløser. Lars Winther kom dengang til Aldi fra en stilling som udviklingsdirektør hos NCC, hvor han havde arbejdet sammen med netop Rene Friis Nielsen.

Aldi ønskede sidste år at ansætte fire nye ejendomsudviklingschefer, så man på landsplan kom op på otte af slagsen, og samtidig med ansættelsen af Rene Friis Nielsen har discountkæden hentet Stefan Bidstrup – tidligere Bonava, Dansk Supermarked Group og Coop – ind som ansvarlig for butiksudvikling i hovedstaden.

Ny ejendomsdirektør i Aldi stopper efter få uger i jobbet af private grunde

Supermarkedskæde henter ny ejendomsdirektør fra NCC

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch.)

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier