FødevareWatch

True Gum får vigtigt certifikat

Danske True Gum er som det første tyggegummi i verden blevet certificeret palmeolie-frit.

Foto: PR / True Gum

Som det første tyggegummi i verden er danske True Gum blevet certificeret 100 pct. fri for brugen af palmeolie. Certificeringen kommer efter en proces, hvor producenten har arbejdet med at eliminere brugen af plastik i sine produkter.

"Vi startede True Gum for gøre en positiv forskel for vores verden, så på den foranledning er vi enormt stolte af at være de første i hele verden til at tilbyde et certificeret palmeolie-frit tyggegummi," udtaler Peter Juul Regnersgaard, medstifter af True Gum, i en pressemeddelelse.

Virksomheden med adresse i Glostrup har ifølge eget udsagn brugt meget tid på at udvilkle det nu certificerede tyggegummi.

"Det vil være løgn at sige, at det har været nemt at lave vores eget bæredygtige alternativ, men følelsen da det lykkedes var det hele værd. For når man rent faktisk kan gøre en positiv forskel for vores klima, hvorfor så ikke gøre det? Folk har ret til at vide, hvad de køber, hvad de støtter, og hvordan de rent faktisk kan gøre en konkret forskel gennem deres dagligvarekøb," udtaler Peter Juul Regnersgaard. 

True Gum lancerede sin tyggegummi i april 2018 og sælger i dag i mere end 14 forskellige europæiske lande, fremgår det.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier