FødevareWatch

Her er bestyrelsen i Danmarks nye fødevareklynge

Efter den stiftende generalforsamling der blevet sat navne på den 14 mand store bestyrelse i Food & Bio Cluster Denmark.

Foto: Jan Dagø/JPA

Den 250 medlemmer store, nye fødevareklynge Food & Bio Cluster Denmark har på en stiftende generalforsamling fået sat navn på den bestyrelse, som skal sammen med 40 medarbejdere skal sætte retningen for fremtiden.

I front for bestyrelsen finder man Lars Dalsgaard, innovationsdirektør i Arla.

"Jeg glæder mig til at bidrage med min lange erfaring inden for branchen – og sikre en førerposition for Food & Bio Cluster Denmark. Og her er samarbejde et essentielt element. Det er den filosofi, som jeg arbejder med til daglig i blandt andet Arlas Innovationscenter i Skejby, hvor åben innovation i samarbejde med partnere som startups, leverandører og kunder er fundamentet for centret," siger den nyvalgte formand i en pressemeddelelse.

Der var 22 personer på valg til bestyrelsen, og udover formanden består den af:

  • Claus Christensen, Sæby Fiske-Industri
  • Mette Schacht Færch, Danish Crown
  • Henning Priess, Aquapri Denmark
  • Peter Toft, Toft Care
  • Henrik Rendbøll, Møllerup Gods
  • Vibeke Kistrup Holm, FORCE Technology
  • Poul Melgaard Jensen, Danish Seafood Association
  • Erik Bisgaard Madsen, Københavns Universitet
  • Kurt Nielsen, Aarhus Universitet
  • Christine Nelleman, DTU
  • Mikael Poulsen, Teknologisk Institut
  • Leif Nielsen, Dansk Industri
  • Anders Martin Klöcker, Landbrug & Fødevarer

Fusioneret klyngeorganisation er tæt på flyveklar

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier