FødevareWatch

Danish Crown Foods lukker dansk fabrik

Efter 41 år lukker leverpostejsfabrikken i Bramming. Danish Crown Foods flytter i stedet produktionen sydpå til Aabenraa.

Danish Crown Foods samler produktionen af leverpostej i Abeenraa og lukker derfor ned i Bramming, som ligger i i Sydvestjylland. | Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Danish Crown Foods opkøbte for to et halvt år siden Tjæreborg Leverpostej, og nu har koncernen besluttet at lukke fabrikken i Bramming ned.

I stedet bliver produktionen flyttet til Aabenraa i Sønderjylland, hvor Danish Crown Foods i forvejen har produktion af patéer og leverpostej, der er tre en halv gange så stor som produktionen i Bramming. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier