FødevareWatch

Coronaudbrud lukker tyske slagterier

Coronakrisen tvinger flere tyske slagterier til at lukke. På nogle slagterier er flere hundrede medarbejdere smittet. Tyske landmænd frygter, sektoren bryder sammen, som det er sket i USA.

Foto: Thomas Emil Sørensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

En række tyske slagterier er ramt af massive udbrud af coronavirus, som i nogle tilfælde har smittet en tredjedel af medarbejderne og lukket flere store fabrikker.

Flere tyske delstater begynder nu at teste samtlige slagteriarbejdere, og panikken breder sig blandt de tyske landmænd, som frygter, at sektoren bryder sammen, som det er sket i USA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier