FødevareWatch

Handelsplatformen Fooducer har fået nye ejere

Der bliver flyttet rundt på stolene i toppen og ejerskabet hos fødevareplatformen Fooducer.

Det er ikke længere medstifter Fie Hansen-Hoeck, der skal trække de tykkeste streger i ledelsen af den handelsplatform, som hun selv var med til at sende i luften i 2014.

I front for Fooducer er det fra 1. april Patrick Piil og Casper Kraken, der som adm. direktør og operationel chef skal stå få driften. Patrick Piil har en fortid i Bestseller, Gasa Nordgrønt og Superbest, mens Casper Kraken bl.a. har været selvstændig forretningsudvikler.

De to nye direktører kommer ind Fooducer i forbindelse med, at det nyetablerede selskab Emporion, hvor de to og Fooducer også har ejerandele, overtager 70 pct. af Fooducer. De restererende 30 pct. ejes fortsat af den hidtidige Fooducer-ejerkreds.

Fie Hansen-Hoeck er stadig at finde som tilknyttet rådgiver hos platformen, der har omkring 1200 brugere og 700 virksomheder tilknyttet i 22 lande.

Om overdragelsen af lederskabet siger Fie Hansen-Hoeck:

"Vi deler fuldt ud Fooducers vision om at blive Europas største og foretrukne fødevareplatform, så jeg glæder mig til at kunne tage Fooducer videre sammen med et dygtigt og energifyldt hold. Mit hjerte banker for gode fødevarer, så for mig er det altafgørende fortsat at kunne understøtte branchen med konkrete tilpassede løsninger, der binder den tættere sammen og præcist rammer for at afhjælpe fødevarevirksomhedernes mest centrale udfordringer."

Af en meddelelse til FødevareWatch fremgår det, at med de nye folk ombord skal starte lidt forfra, når det handler om strategi, og i et forsøg på at få brugerne med tilbydes alle nuværende og fremtidige brugere af Fooducers platform et gratis Fooducer Pro-medlemskab frem til 1. juni.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier