FødevareWatch

Flammen-direktør ærgrer sig over mistet kompensation på grund af takeaway

Restaurant Flammen driver takeaway fra sine 15 restauranter, hvilket er en underskudsforretning. Alligevel kan kæden kun få delvis kompensation. "Nu føler jeg mig lidt taget ved næsen," siger direktøren. Brancheorganisation arbejder på ændring.

Piet Klein har stået i spidsen for Flammen det sidste år. Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier