FødevareWatch

Udsigt til mørke gourmetskyer over Michelin-restauranter

Analytiker forventer, at færre gourmetturister og større påholdenhed venter på den anden side af coronakrisen.

Foto: Nanna Navntoft/Politiken/Ritzau Scanpix

Danmarks 25 Michelin-restauranter er gået i dvale.

Ifølge ekspert i restaurationsbranchen Claus Jorch Andersen vil den ypperste del af den danske restaurantscene med deres 33 Michelin-stjerner efter coronakrisen se frem til en hårdere økonomisk virkelighed - med risiko for et markant fald i antallet af madturister og et mere påholdende lokalt publikum.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier