FødevareWatch

Fødevareproducenter forbereder sig på sygdomsudbrud

Mens visse sektorer kigger på tiden efter corona, er fødevareleverandører og -producenter i fuld gang med at lave beredskaber, der skal forberede virksomhederne på en situation med langt flere syge medarbejdere i de kommende uger.

Schulstad er en af de mange fødevareproducenter, der må forberede sig til en tid med langt flere syge medarbejdere end hidtil. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Fleksibiliteten hos fødevareproducenterne bliver trukket i begge ender i disse corona-uger.

Først skulle der hurtigt sadles om, da alle detailkæderne i løbet af få timer efterspurgte store mængder varer til deres hamstringstomme hylder. Så skulle medarbejderne arbejde hjemmefra. Og nu kigger ledere og direktører så frem mod et scenarie med langt flere syge medarbejdere end hidtil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier