FødevareWatch

Danish Crown ramt på salget af premium-kød

Lukkede restauranter presser Danish Crown på de dyre udskæringer - løsningen kan være en glødende grill, en varm sommerdag og at holde tungen lige i munden.

Foto: Peter Hove Olesen

Mens hverdagsudskæringer og hakket kød flyver ud i butikkerne, er Danish Crown presset på salget af dyre udskæringer. Det er meldingen fra direktør i selskabets oksekødsdivision, Finn Klostermann, til Dagbladet Børsen.

Han uddyber, at nedlukningen af den danske restaurationssektor og mange danske kantiner i dag betyder, at mange dyrere udskæringer – som sælges med højere margin – er blevet sværere at komme af med.

Ifølge avisen opfordrer Danish Crown Beef i dag sine leverandører til at vente med at sende tunge kreaturer til slagtning, alt i mens selskabet forsøger at få de dyre udskæringer kanaliseret ud i den danske dagligvarehandel.

"Så kan kædernes kunder lægge et godt stykke oksekød på grillen eller bruge det på at lave gastronomi hjemme i køkkenet i en tid, hvor mange flere end normalt jo er hjemme i mange timer," siger Finn Klostermann til Børsen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier