Lukningsramte restaurantkæder efterlyser mere likviditet

Restaurant Flammen og Jensens Bøfhus har brug for mere hjælp til blandt andet betaling af husleje - eksempelvis ved tilbagebetaling af moms. "Vi skylder vores regering en stor applaus," lyder det dog fra en optimistisk direktør i Jensens Bøfhus.
Piet Klein står i spidsen for Restaurant Flammen, som har lukket samtlige 15 restauranter i landet. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH
Piet Klein står i spidsen for Restaurant Flammen, som har lukket samtlige 15 restauranter i landet. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

Forretningen hos landets restauranter er fra den ene dag til den anden gået i stå, efter regeringen af et par omgange har lukket forretningsgrundlaget ned. Kæderne Jensens Bøfhus og Restaurant Flammen er forståelige overfor nedlukningen, men efterlyser større hjælpepakker til at komme igennem krisen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

”Hvis for eksempel der er en pose chips på hylden, der lige pludselig står til 28 kr., så kigger man nok lige og siger, der er en anden her til 11 kr., så tager jeg den. Hele det skifte er ret markant lige nu,” lyder det fra Henrik Burkdal, der er adm. direktør i Rema 1000. | Foto: Brian Karmark

Rema-topchef: "Vores koncept passer til tiden"

For abonnenter