FødevareWatch

15.000 fyringer på tre dage: Nu håber kriseramt branche, at ny hjælpepakke kan redde de sidste job

70 pct. af hotellerne og restauranterne har mistet 70 pct. eller mere af deres omsætning, fortæller branchedirektør Katia Østergaard.

Katia K. Østergaard er direktør i Horesta, hotel- og restaurationsbranchens brancheorganisation. Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier