FødevareWatch

Too Good To Go-direktør med i iværksætternes klimapartnerskab

Hvis Danmark skal nå de ambitiøse klimamål, er der brug for radikale løsninger fra iværksættere, mener Venstres klimaordfører Tommy Ahlers.

Mette Lykke, adm. direktør i Too Good To Go, skal være formand i iværksætternes klimapartnerskab. | Foto: Les Kaner - PR

Mette Lykke, der er direktør af Too Good To Go, bliver formand i et 14. klimapartnerskab, der er dannet med klimaordfører Tommy Ahlers (V) i spidsen.

Det skriver Børsen.

Foruden Mette Lykke vil 12 iværksætterprofiler blive en del af klimapartnerskabet. Ifølge Tommy Ahlers mangler der nemlig et særligt fokus på de iværksættere, som kan få en afgørende rolle for klimamålet.

"Når vi kigger på det kommissorium, der er, og hvem der sidder i de 13 klimapartnerskaber, så har man glemt iværksætterne. Så nu laver vi det 14. klimapartnerskab, som består af iværksættere, investorer, og dem, der arbejder med iværksætteri på universiteterne," siger Tommmy Ahlers til mediet.

De øvrige iværksættere i klimapartnerskabet tæller bl.a. Michael Stadi fra FOM Technologies, Rasmus Bjerngaard fra Nextfood og Martin Collignon fra Tomorrow.

Mere fra FødevareWatch

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier