FødevareWatch

Just Eat-stifter forlader konkurrent

Thor Angelo, der i sin tid var med til at stifte Just-Eat, er trådt ud af selskabet Orderyoyo, der konkurrerer med take away-tjenesten.

Thor Angelo er ikke længere del af ledelse og bestyrelse i Orderyoyo. Foto: Orderyoyo

Thor Angelo mener ikke længere, at han kan bidrage med så meget i leveringstjenesten Orderyoyo, som han selv var med til at stifte for fem år siden, og derfor trækker han sig nu fra bestyrelsen, skriver Børsen. I sommer trak han sig fra posten som direktør.

"Jeg siger altid, at hvis nogen gør det bedre end mig, skal de bare overtage. Orderyoyo kører og er godt på vej til at blive stor. Men der er ikke mere innovation. Nu handler det om driften af virksomheden, og det keder mig. Der er ikke behov for, at jeg er der," siger Thor Angelo om beslutningen til avisen.

Thor Angelo vil i stedet hellige sig arbejdet i sin seneste startup Mymonii, der er en app til lommepenge og betaling.

Orderyoyo tilbyder kundehåndteringen online til mindre takeaway-restauranter. Gennem en app, et hjemmeside og et månedligt abonnement kan den enkelte takeaway-restaurant servicere og interagere direkte med sine stamkunder uden at have eksempelvis en madportal som mellemmand.

Selskabet fik i 2018 tilført 40 mio. kr. fra et investorteam bestående af VF Venture, SEED Capital, Preben Damgaard og Jesper Johansen. Pengene skulle bruges til international ekspansion.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier