FødevareWatch

Niras køber britisk rådgivningsfirma med speciale i føde- og drikkevarebranchen

Ingeniørvirksomheden Niras styrker sit arbejde i føde- og drikkevaresektoren med et opkøb af den britiske rådgivningsvirksomhed Integrated Food Project.

Foto: Colourbox

Med fokus på at blive stærkere i føde- og drikkevarebranchen har Niras sat kløerne i den britiske virksomhed Integrated Food Projects, fremgår det af en pressemeddelelse onsdag morgen.

Udover opkøbet af rådgivningsvirksomheden har Niras også købt firmaets datterselskab SDA Design Consultants, der er et rådgivende civil- og bygningsingeniørselskab. Ifølge meddelelsen vil den øge Niras' designkapacitet i Storbritannien.

"Vi er meget glade for opkøbet, og vi er overbevist om, at vores kunder vil få stor glæde af Niras’ og IFP’s forenede kompetencer. Ekspertiserne i vores selskaber komplementerer hinanden, og vi kan tilbyde vores kunder en komplet pakke med businessrådgivning og avancerede tekniske ingeniørløsninger inden for føde- og drikkevareindustrien," udtaler Thomas B. Olsen, der er direktør i Niras.

Mere fra FødevareWatch

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen medarbejdere

VALG 2022: De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår, hvad erhvervet måtte gennemgå under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise, men det er en fejl, fortæller Bryggeriforeningens direktør Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier