FødevareWatch

Østjysk pizzakæde drømmer om 50 nye pizzariaer

Stifterne bag Ild.Pizza ønsker at udvide pizzadrømmen til resten af Danmark over de næste fem år.

Foto: Morten Lau-Nielsen / Ritzau Scanpix.

Selvom det blot var forrige år, at den østjyske pizzakæde Ild.Pizza åbnede sin første butik i Skejby, drømmer ejerne allerede om at åbne afdelinger i hele landet.

Det skriver JP Aarhus.

I gennemsnit sælger hver af kædens pizzeriaer 5000 pizzaer om måneden. På trods af dette er det endnu ikke lykkedes ejerne bag Ild.Pizza at få overskud på hvert enkelt pizzeria, og derfor er planen, at kæden fortsat skal vokse. Drømmen er at åbne 50 nye pizzeriaer inden for fem år.

"Det er nødvendigt at åbne nyt for at holde vareforbruget nede og fortsat kunne sælge vores pizzaer til en god pris. Det har hele tiden været målet, men vores nye leverandør, der kan levere på landsplan, gør det hele nemmere og har åbnet for endnu større fremtidsdrømme," siger Younes Deaibes, der er driftschef og medejer af Ild.Pizza.

Der er endnu ikke offentliggjort nogle regnskaber fra Ild.Pizza, der har omkring 100 ansatte og fire pizzeriaer i Østjylland.

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier