FødevareWatch

Michelin-restaurant kalder børn "de bedste gæster"

I kølvandet på Bar Ryes udmelding om en børnefri restaurant, siger flere danske Michelin-restauranter, at man gerne ser de yngre gæster omkring bordet. "Jeg tror ikke, de andre steder tør sige det, som det er," lyder det fra Bar Rye-ejer.

Ekstra Bladet har været i kontakt med flere toprestauranter, der gerne byder børn velkomne, heriblandt Michelin-modtagerne Frederikshøj og Jordnær. (Arkivfoto) Foto: Lars Just

Hos smørrebrødsrestauranten Bar Rye har børn under 12 år ingen adgang, fordi ejer Anette Kjersgaard vil have en restaurant, hvor gæsterne kan spise i ro og mag. Sådan lød meldingen onsdag, som siden har skabt en del debat.

Ekstra Bladet har talt med flere restauranter, der ikke ser noget problem i at have de små med til bords. Heriblandt direktør og restaurantchef Jeppe Lund fra Michelin-restauranten Frederikshøj:

"Børn i otte-tiårs-alderen, der spiser sammen med deres forældre, synes jeg næsten er de sødeste og de bedste gæster. Det er jo også fremtidens kunder, kan man sige," siger han til Ekstra Bladet.

Overfor mediet siger Anette Kjersgaard, at hun ikke tror bestyrerne er helt ærlige.

"Jeg tror ikke, de andre steder tør sige det, som det er. Måske frygter de at miste kunder ved at sige det," lyder det.

Københavnsk restaurant sender børn under 12 år uden for døren

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier