FødevareWatch

ISS-konkurrent leverer pæn vækst: VM i rugby skæppede i kassen

Franske Sodexo har i sit første kvartal for 2019/20 set en vækst på i alt 7,1 pct.

Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

Den franske servicevirksomhed Sodexo, der inden for facility services konkurrerer med ISS, fik i første kvartal af sit forskudte regnskabsår et boost fra sit partnerskab med VM i rugby, der blev afholdt i Japan i perioden fra 20. september til 2. november.

Omsætningen steg i første kvartal, der dækker perioden september-november, med 7,1 pct. til 6076 mio. euro, mens den organiske vækst opgøres til 3,8 pct.

Opgaverne i forbindelse med VM i rugby bidrog til væksten med 150 basispoint, og eksklusive den begivenhed var den organiske vækst dermed på 2,3 pct.

I forbindelse med rugby-begivenheden solgte Sodexo sammen med en lokal partner 190.000 billetter og 60.000 beværtningspakker til fans fra over 100 lande rundt om i verden, fremgår det af torsdagens kvartalsmeddelelse.

"Omsætningsvæksten i første kvartal fortsætter med at være solid med et meget succesfuldt rugby-VM, hvilket udligner påvirkningen fra kontrakttab og beslutningen om at gå ud af en kontrakt inden for sundhedsvæsenet i Nordamerika," siger adm. direktør Denis Machuel i meddelelsen.

For hele året venter Sodexo fortsat en organisk vækst på omkring 4 pct. og en stabil underliggende margin, hvilket også vil være understøttet af sommerens OL i Tokyo, som falder i selskabets regnskab for fjerde kvartal.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier