FødevareWatch

Dansker får vigtig international vegetarpost

Generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening Rune-Christoffer Dragsdahl skal repræsentere Europas vegetarer i nyt job.

Rune-Christoffer Dragsdahl (tv.) skal fremover repræsentere Europas vegetarer i den Internationale Vegetariske Union. | Foto: Dansk Vegetarisk Forening / PR-foto

Rune-Christoffer Dragsdahl, der er Generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening, bliver Europas repræsentant i den Internationale Vegetariske Union (IVU), hvor han har fået plads i bestyrelsen. Her skal han repræsentere de vegetariske og veganske foreninger i Europa.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra den danske forening. Målet er at bidrage til, at foreninger over hele verden i endnu højere grad end i dag lærer af hinanden på et internationalt niveau, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier