FødevareWatch

Plantebaseret producent vil rejse 450 millioner i 2020

Efter et roligt 2019 med investeringer for "kun" 130 mio. kr. vil folkene bag The Meatless Farm hente omkring 450 mio. kr. i 2020. Pengene skal sikre den fortsatte ekspansion i det plantebaseret selskab, der indtil videre er til stede på 11 markeder, fortæller medstifter Morten Toft Bech.

Foto: PR/The Meatless Farm

Det er gået rigtig stærkt for Morten Toft Bech og resten af The Meatless Farm siden den spæde start i 2016. I år når selskabet med salg af en stribe kødfrie produkter i 11 markeder og en samlet omsætning på 310 mio. kr.

Salget skal i de kommende tre år vokse til 2,5 mia. kr., men det kan selskabet ikke klare, hvis det kun skal bero på de eksisterende investorers lyst til at lægge flere penge, fortæller den danske medstifter Morten Toft Bech til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier