FødevareWatch

Ny finansdirektør udpeget i Orkla

Den store, norske koncern har fundet frem til, hvem der i foråret skal afløse Jens Bjørn Staff som finansdirektør.

Foto: PR / Orkla

Fra 1. marts 2020 er det Harald Ullevoldsæter, der skal være koncerndirektør Finans og Økonomi i Orkla ASA, fremgår det af en norsk børsmeddelelse.

På pladsen som finansdirektør skal han erstatte Jens Bjørn Staff, der har takket ja til et job som adm. direktør i Skagerak Energi. Selskabet har 630 ansatte og en omsætning på omkring 3 mia. NOK.

Den 56-årige Harald Ullevoldsæter kom tilbage til Orkla tidligere i år efter fem år som finansdirektør i andelsselskabet Nortura SA, der er ejet af 18.300 norske landmænd. Før det var han i 18 år ansat i Orkla fra 1996, hvor han besad flere ledende stillinger inden for økonomi og finans.

"Jeg er glad for, at Harald Ullevoldsæter har takket ja til at efterfølge Staff som finansdirektør. Med sin solide erfaring inden for økonomi og finans og en svært god forretningsmæssig forståelse er jeg sikker på, at han vil komme til at spille en vigtig rolle for Orklas værdiskabelse i fremtiden," udtaler koncerntopchef Jaan Ivar Semlitsch, der selv tiltrådte sit job tidligere i år.

Orkla har, med hovedkontor i Oslo, en samlet omsætning på 41 mia. NOK, og havde ved årsskiftet omkring 18.500 ansatte.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier