FødevareWatch

Burger King og Unilevers vegetarslagter klar med europæisk planteburger

Efter lancering i Sverige i sommer har Burger King indgået en aftale med Unilever-selskab, som skal være med til at rulle en ny plantebaseret burger ud i hele Europa. Fra tirsdag er den også på menuen i Danmark.

Foto: PR / Burger King

Som alternativ til de plantebaserede burgere fra Impossible Foods, som Burger King lancerede i USA i april, har burgerkæden i Europa allieret sig med Unilevers The Vegetarian Butcher.

Det betyder, at det i fremtiden er den hollandske producent, der skal lave planteburgere under navnet Rebel Whopper til omkring 2500 burgerrestauranter på tværs af 25 lande i Europa.

Herhjemme kan man fra tirsdag købe det plantebaserede alternativ i alle 56 danske Burger King-restauranter, fremgår det af en meddelelse fra Burger King.

"Vi er sikre på, at Rebel Whopper’en er burgeren, mange har ventet på, og at den vil falde i god smag hos danskerne. Den giver det ultimative plantebaserede bøf-alternativ kombineret med den ikoniske Whoppers smag og indhold. Vi forventer, at Rebel Whopper vil blive et populært valg for mange danskere, da vi allerede oplever en stigende efterspørgsel på de kødfri alternativer," udtaler Daniel Schröder, nordisk marketingchef for Burger King.

Fremover vil alle plantebaserede tiltag i Burger King høre hjemme under Rebel-temaet.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier