FødevareWatch

Johnny skal sælge 3000 krydderurter om ugen før en ny sort kan betale sig

Den fynske krydderuteproducent Økologi Haven har 44 forskellige krydderurter på salgskortet. For blot syv år siden, havde man fem. "Når man innoverer et nyt produkt, starter det som en lillebitte nichekultur, men du ved aldrig, hvor det ender i løbet tre, fem eller otte år," siger direktør Johnny Albertsen.

Foto: Økologi Haven PR

Træspinat, vinterportulak, lakridsurt og fuglegræs. Krydderurter, der alle lyder fremmede for de fleste, men som ikke desto mindre er blandt de 12 nye sorter, Økologi Haven gror blandt persille og basilikum i sine over 100.000 kvadratmeter store drivhuse ved Odense.

Men en overskudsforretning på den front - det er der ikke tale om endnu, fortæller adm. direktør Johnny Albertsen til FødevareWatch. Der skal sælges ca. 3000 vinterportulakker om ugen før den nye krydderurtesort bidrager positivt til bundlinjen i Økologi Haven.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier