FødevareWatch

ISS-nedjustering får analytikerne på tæerne

Flere finanshuse har skruet på både kursmål og anbefaling af ISS-aktien, efter at servicekoncernen onsdag nedjusterede sin forventning til årets driftsmargin.

En stribe finanshuse har banket både kursmål og anbefaling af ISS-aktien ned, efter at servicekoncernen onsdag nedjusterede sin forventning til årets driftsmargin.

Senest er det Goldman Sachs, som har sænket det langsigtede kursmål for aktien til 160 kr. fra 170 kr. På børsen er kursen dog blevet trykket så meget ned siden nedjustering, at storbanken har fundet anledning til at løfte anbefaling af den til "neutral" fra "sælg".

Onsdag tog ISS investorerne på sengen ved at offentliggøre sin handelsopdatering for tredje kvartal én dag tidligere end ventet.

Den indeholdt en nedjustering af forventningen til årets driftsmargin, der nu ventes at lande over 4,1 pct. mod en forventning før om en margin på 5,0-5,1 pct.

Det faldt dog ikke i god jord hos investorerne, som på dagen sendt ISS-aktien ned med 20,1 pct. Torsdag steg aktien marginale 0,2 pct.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier