FødevareWatch

Aarhusiansk burgerkæde i hastig udvikling: Otte åbninger på tegnebrættet inden maj

Burger Shack er på vej med otte nye restauranter fordelt mellem Sjælland og Jylland. Konceptet er kvalitetsburgere til en pris, der matcher burgerkæder som Burger King og McDonalds, siger direktør Christoffer No Kjærholm.

Burger Shack bryster sig af kerneværdier som økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd, og netop de komponenter kombineret med en billig pris, mener direktør Christoffer No Kjærholm gør, at kæden skiller sig ud på det danske burgermarked. | Foto: Ditte Kaas Christensen / Burger Shack

Aarhusianske Burger Shack er en kæde i rivende udvikling. Otte nye lejemål er underskrevet, og hvis alt går som planlagt, bliver kædens 13 restauranter til 21 inden maj.

Fire af lejemålene er placeret i København, to i Aarhus, mens de sidste to bliver drive-through-restauranter i Jylland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier