FødevareWatch

Ny chef i Jensens Bøfhus tror stadig på plus i 2019

Anders Nikolaisen, der sidste vinter tiltrådte som chef i den pressede Jensens Bøfhus-kæde, regner fortsat med, at 2019 bliver året, hvor de seneste store underskud på driften bliver vendt til et plus.

Foto: Finn Frandsen / Ritzau Scanpix

Anders Nikolaisen venter plus på både drift og bundlinje i det 2019, som snart er 10 måneder gammelt for restaurantkoncernen Jensens Bøfhus.

Det siger han til Fyens Stiftstidende i forbindelse med, at en af koncernens 29 restauranter har modtaget en sur smiley efter et besøg i en Odense-baseret restaurant af Fødevarestyrelsen.

Efter underskud på driften på henholdsvis 138 mio. kr. og 63 mio. kr. i 2017 og 2018 peger meget fortsat i den rigtige retning og antallet af besøgende stiger, siger direktøren til avisen.

"Som vi skrev i regnskabet for 2018, forventer vi at komme ud med et mindre plus efter skat i år, men vi forventer også, at vi laver et overskud på driften. Det er kun et par af vores restauranter, som ikke ser ud til at komme ud med overskud," siger Anders Nikolaisen.

Beyond Meat lander på tallerkenen i Jensens Bøfhus

Jensens Food henter fabriksdirektør i Danish Crown

Plus på bundlinjen i særdeles udfordret bøfhus-koncern

Ny Jensens-chef vil redde 1000 jobs

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier