FødevareWatch

Konkursramt burgerkæde solgt for billigt

Mindre sjællandsk burgerkæde blev inden konkurs solgt for billigt til en tidligere medejer, mener konkursboets kurator.

Foto: Peter Hove Olesen / Ritzau Scanpix

Den sjællandske burgerkæde Rumbles gik i august konkurs, men kort inden konkursen indtræf blev kædens fire restauranter solgt videre til den tidligere medejer Søren Hall Hviid Larsens nystiftede selskab til en alt for lav pris.

Det skriver Ekstra Bladet på baggrund af en såkaldt cirkulæreskrivelse, som konkursboets kurator har sendt til alle kreditorerne, og som mediet har fået indsigt i. Den oprindelige købssum lød på 438.000. Kurator har i stedet har foreslået et forlig på 738.000 kr. Dertil kommer evt. lønforpligtelser på 400.000 kr. Sagen ligger nu i skifteretten, hvor kreditorerne kan gøre indsigelser.

Den nye ejer ønsker ikke at kommentere, hvorfor vurderingen var for lav overfor Ekstra Bladet, men henviser i stedet til vurderingsrapporten, der fastsatte beløbet. 

"Hvordan rapporten er lavet, kan jeg ikke sige noget om, da jeg ikke har været involveret i den proces," siger han til mediet.

Heller ikke Emil Wiegand-Hansen, den tidligere adm. direktør i Rumbles, som var involveret i salget, ønsker ikke at kommentere sagen overfor Ekstra Bladet.

Burgerkæde mister medstifter Shake Shack kryber til korset: Bringer nu også mad ud Svensk burgerkæder ruller ind på Hovedbanegården Dansk burgerkæde storsatser - får første underskud i 12 år 

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier